Klubdata   Medlemmer   Bestyrelse   Udvalg   Klubliv   Galleri   10 års jubilæum

Klubben

Lions Club Himmelbjerget har 17 kvindelige medlemmer. Det var oplagt at vælge Himmelbjerget som klubnavn, da dette flotte vartegn har en lang og interessant historie og er områdets største turistattraktion.

Vi mødes 1 gang om måneden oftest på vores faste mødested, Hotel Blicher i Ry.

Til møderne vægter vi dels det sociale samvær højt og dels, at vi får udvidet vores horisont f.eks. med foredrag eller lignende. Endelig drøfter vi, hvilke aktiviteter vi vil igangsætte for efterfølgende at kunne donere de indtjente penge til et godt formål.

KLubbens værdisæt er:

• Vi respekterer hinanden
  • Vi arbejder seriøst
  • Vi arbejder af lyst
  • Vi arbejder med åben og konstruktiv kommunikation
  • Vi er nytænkende og anderledes
  • Vi ser muligheder frem for begrænsninger
  • Vi er gode ambassadører for klubben og byen
  • Vi mener, at trivsel skabes af medlemmerne

Værdisættet læner sig meget op ad Lions Internationale etiske regler (Se "Om Lions")

Internationalt er vi som andre Lionsklubber medlem af "The International Association of Lions Clubs", som er en sammenslutning af alle Lionsklubber i verden. Vores primære arbejdsområde er relateret til den tidligere Ry Kommune, som vi deler med Lions Club Ry (Herreklubben). Vi har hver vores interessefelter, hvor vi på enkeltområder har fællesaktiviteter. Hver af klubberne indsamler midler til brug for hjælp til humanitære, kulturelle og almen nyttige områder. Vi støtter således hjælpearbejde i lokale, nationale og internationale projekter.

Det distrikt, som vores klub tilhører (MD 106B), tilbyder hvert år kurser, som er relevante for de poster, som de enkelte medlemmer vælger. Det kan være præsident, kasserer, sekretær eller andet. Disse kurser er rost meget i ind- og udland, og det giver samtidig medlemmerne mulighed for at møde Lions fra andre klubber i Danmark.

Vores "moderklub" er herreklubben Lions Club Ry.

LC Ry, som havde 40 års jubilæum i 2010, tog i 2000 initiativ til at undersøge, om der var interesse for at starte en kvindeklub i Ry. LC Himmelbjerget blev chartret d. 30. juni 2001 og 8 ud af klubbens nuværende 17 medlemmer er chartermedlemmer.

Klubbens præsidenter

2001 - 2002 Joan Boesen