Lions Modeshow LION STYLE på pause

Lions Himmelbjerget vurderede, at der ikke var grundlag for at afholde Modeshow i 2015

Klubben er i tænkeboks for at finde en lignende aktivitet.

Klubbens største aktivitet er modeshowet i starten af oktober. Byens forretninger bliver inviteret til at deltage, og her har bl.a. tøjbutikkerne mulighed for at vise trenden for efterårsmoden. Andre deltagende forretninger har ligeledes mulighed for at præsentere deres varer for gæsterne. Arrangementet er afhængig af den store velvillighed, der er blandt de mange sponsorer, og af de mange frivillige, der yder praktisk hjælp.

Vores mål er, at gæsterne får en uforglemmelig aften - med en lækker tapas anretning, vin, kaffe, underholdning, modeshow og med mulighed for at vinde en af de utallige gevinster, der er doneret af de medvirkende forretninger.

Årets tema går igen som den røde tråd i borddækning, showet, valg af underholdning og donation af penge. Donationen overrækkes på scenen samme aften. Eksempelvis var Grønland årets tema i 2009. Bordpynten var i blåt og hvidt, og scenen pyntet med nøgne grene, lav og figurer, der lignede is. Underholdningen var fremvisning af grønlandske dragter, hvor en grønlænder fortalte lidt historie omkring dem. En del af modellerne havde pels på. Aftenen bød på auktion over et billede med et grønlandsk motiv, malet af en lokal kunstner. I en af boderne kunne man købe tasker, bælter o.a. af sælskind. Donationen gik til et værested for børn i Grønland og blev modtaget af en Lions repræsentant fra Grønlandsfonden.

Fra modeshowet 2010

Modeshow 2010 - links til avisudklip:

Se mere om billetsalget på Annoncebladets forside - klik her

Se omtale i Annoncebladet side 4 - klik her