Klublivet

Vi mødes den 4. torsdag i måneden fra kl. 18.30 til 21.30.

Alle "hjemme-møder" foregår på Hotel Blicher Ry.

Møderne starter altid med en sang, der passer til årstiden og med efterfølgende spisning.

Klubmøde på Sdr. Ege august 2005

LC Himmelbjerget har et programudvalg, som til hvert møde fastsætter et tema, der kan være af kortere eller længere varighed. Det kan være en foredragsholder eller en tur til et spændende sted, eksempelvis et museum, et danselokale, en forretning eller i naturen. Traditionelt er vi sammen med LC Ry til sommerafslutningen og til Nytårskur i januar, hvor Skanderborgs Borgmester fortæller om "Rigets tilstand".

Alle medlemmer betaler et årligt klubkontingent. Størstedelen går til den nationale og den internationale LIONS-organisation.

Restbeløbet indgår i klubkasssen, som klubben har til rådighed til at lave et spændende årsprogram, der kommer os alle til gode.

Klubbens indsamlede midler indgår i aktivitetskassen, som holdes strengt adskilt fra klubkassen. Alle indsamlede midler går udelukkende til formål i overenstemmelse med LIONS-organisationen.

Ved chartring af nye medlemmer holder præsidenten en lille tale til det nye medlem. Der overrækkes LION-nål, diplom, en langstilket rose, og vi drikker et glas "champagne". Lidt højtideligt. Og glædeligt.